Oefeningen, informatie en praktische kennis

Op dit moment zijn er geen nieuwe cursusdata bekend.

ZwangerschapsCoaching in Woerden

ZwangerschapsCoaching - voor de bevalling
Een groepscursus die bestaat uit een actieve gedeelte waarin je bezig bent met verschillende zwangerschapsoefeningen, gevolgd door een informatief en interactieve gedeelte over de zwangerschap, bevalling en kraamperiode.

Speciale oefeningen voor bekkenbodemspieren en houding helpen je om klachten te voorkomen. Je oefent naast ademhalings- en ontspanningstechnieken ook houdingen om weeën op te vangen. Zo gaat je goed voorbereid en met vertrouwen de bevalling tegemoet! Tijdens de lessen is er ruimte voor vragen en het uitwisselen van ervaringen met medecursisten.

Deze cursus bestaat uit 7 bijeenkomsten van 1 uur en een partneravond van 2 uur. Starten kan rond de 26e week van jouw zwangerschap. Meld je wel tijdig aan.

Na de bevalling is er nog één bijeenkomst voor de Babyshow.

Waar en Wanneer?

Op dit moment is er geen nieuwe startdatum bekend.  

Coaching - na de bevalling
Dit is een aparte cursus en start 6 weken na je bevalling evt. met medecursisten uit de Coachingsgroep. Om te starten zijn er minimaal 6 cursisten aangemeld. Door 6 weken na je bevalling weer te beginnen met actieve oefeningen bevorder je het herstel van je lichaam, je krijgt weer je oude conditie en spierkracht terug. Daarnaast kun je met medecursisten ervaringen uitwisselen over de bevalling en het ouderschap.

Dit vervolg van de cursus bestaat uit 4 bijeenkomsten.