Zingen en Bewegen voor ouder en kind

Ieni Mini ochtend 

De Ieni mini ochtend is een inloopochtend voor ouder en kind. Elke les zingen en bewegen we op oude- en nieuwe kinderliedjes, masseer je je kindje en leer ik je babygebaren aan. Elke week is er een afwisselend programma, waarbij voorop staat dat je gezellig en actief met je kindje bezig bent.  Het zingen en bewegen met je kindje draagt bij aan de fysieke, emotionele en sociale ontwikkeling. Het kind wordt zich - door jouw aanrakingen en bewegingen - bewust van zijn eigen lichaam en dat geeft hem of haar weer zelfvertrouwen.

De (beweeg)spelletjes en liedjes zijn leuk en eenvoudig. Met babygebaren kun je op een andere manier praten met je kindje. Kinderen die nog niet kunnen praten, kunnen al wel vanaf 8 maanden gebaren maken met een bepaalde betekenis. Door de massage en de spelletjes leer je je kindje nog beter kennen en komen jullie samen tot rust.

Daarna staan de koffie en thee klaar en is er tijd om gezellig na te praten. Wil je alleen komen koffie drinken? Dan ben je ook van harte welkom! Voor de spelletjes is het prettig om makkelijk zittende kleding aan te doen. Neem ook een badlaken en/of een handdoek mee voor de massage.

Met inloopochtend wordt bedoelt dat jij komt wanneer het jou uitkomt. Dus je mag gerust later komen. 

Voor wie?
(Groot) Ouders en verzorgers die het gezellig vinden om iets leuks te doen met hun (oppas)kindje. De ieni mini ochtend is voor de leeftijd vanaf 6 weken tot ongeveer 12 maanden.

Waar en Wanneer?

Woerden

Met de strippenkaart kun je zowel van de Ieni Mini inloopochtend doorstromen naar de Ieni Maxi.

I.v.m. de rust binnen de groep en de 'quality time' met je kindje, worden oudere broertjes en zusjes niet meegenomen.