Zingen en bewegen voor ouder en kind

Ieni Maxi ochtend

De Ieni Maxi inloopochtenden zijn een vervolg op de Ieni Mini inloopochtenden. Per keer zingen we oude - en nieuwe kinderliedjes waarop we leuke beweegspelletjes doen en maken we zelf ook muziek d.m.v. muziekinstrumentjes. Daarna kunnen de kinderen bewegen en kruipen door een tunnel, doen we gymnastiekoefeningen. Tijdens de inloopochtenden ontmoet je ook andere ouders met wie je uitgebreid kunt praten en ervaringen kunt uitwisselen over de kinderen.

Elke week is er een afwisselend programma, waarbij voorop staat dat je gezellig en actief met je kindje bezig bent. De (beweeg)spelletjes en liedjes zijn leuk en eenvoudig. Het zingen en bewegen met je kindje draagt bij aan de fysieke, emotionele en sociale ontwikkeling van het kind. Het wordt zich meer bewust van zijn eigen lichaam en dat geeft het kind zelfvertrouwen.

Vooraf aan de les staat de koffie en thee klaar, dit is samen met de Ieni Mini ouders en kinderen. Wil je alleen komen koffie drinken? Dan ben je ook van harte welkom! Voor de spelletjes is het prettig om makkelijk zittende kleding aan te doen.

Voor wie?
(Groot) Ouders en verzorgers die het gezellig vinden om iets leuks en actiefs te doen met hun (oppas)kindje.
De ieni maxi morgen is voor de leeftijd van ongeveer 1 tot 2 jaar.

Waar en wanneer?

Woerden                                                                                                                                                      

Data Ieni Maxi inloopochtend:  

Kosten?

Met de strippenkaart kun je van de Ieni Maxi morgen doorstromen naar de Ieni Peutergym.

I.v.m. de 'quality time' met je kindje, worden oudere broertjes en zusjes niet meegenomen.