Ouder en kind gym

Ieni Peutergym

Voor je peuter is spelenderwijs bewegen heel belangrijk. Vaak hebben peuters veel plezier in spelen en bewegen. Bewegen heeft grote invloed op de totale ontwikkeling van je peuter en heeft een positieve invloed op het tegengaan van overgewicht of bewegingsachterstand. Het is dus belangrijk om je kind al vroeg veel te laten bewegen, spelen en dingen te laten ontdekken zowel binnen als buiten en hiervoor voldoende gevarieerde speel- en bewegingsmogelijkheden krijgen.

Ieni Peutergym is voor alle peuters en een leuk vervolg op de Ieni Maxi inloopochtend. De les is een fijne manier om met je kind in beweging te zijn. Samen met je kind zingen we allerlei liedjes gecombineerd met leuke beweegoefeningen. Daarnaast maken de kinderen spelenderwijs kennis met verschillende materialen die we gebruiken tijdens de les.  Door te rennen, ballen te rollen, klimmen, klauteren en andere speelse oefeningen ontwikkelen kinderen hun motoriek.

Voor wie?
(Groot) Ouders en verzorgers die het gezellig vinden om iets leuks en actiefs te doen met hun (oppas)kindje. De ieni Peutergym is voor de leeftijd van ongeveer 2 tot 4 jaar.

Waar en wanneer?

Data Ieni Peutergym 

 

Kosten?

Informatie?

Meedoen? Mail of bel even of er plaats is!

Jongere broertjes of zusjes zijn welkom mits ze in een maxicosi of draagdoek zitten.